2019, o privire înapoi și multe planuri înainte

 
Suntem la începutul unui nou deceniu care promite tehnologii din ce în ce mai avansate, soluții prietenoase cu mediul, funcții care să simplifice atribuțiile șoferului și alternative care vor schimba lumea pe care o cunoaștem astăzi. Înainte de a întâmpina provocările viitorului, am trecut în revistă cele mai importante momente ale anului trecut.

Ianuarie 2019 a început în forță: am bifat al unsprececelea an consecutiv în care am fost cel mai reprezentativ dealer Honda din România, cu performanțe remarcabile în vânzări și servicii post-vânzare. Echipa de vânzări a primit cinci distincții pentru munca depusă și profesionalismul de care a dat dovadă: consilierii noștri au reușit să facă posibil ca 1 din 3 automobile Honda vândute în România să iasă de pe porțile noastre.

În plus, 2019 a fost un an în care a crescut numărul de intrări în service. Anul trecut, au tranzitat service-ul nostru aproape 3.000 de mașini care au avut pe volan sigla Honda, cu 500 mai multe față de anul precedent, așa că am cumpărat echipamente noi și s-a mărit echipa de tehnicieni. Suntem tare norocoși să formăm o echipă sudată bine, care are la bază respect, sinceritate și prietenii trainice.

În februarie, am simțit adrenalina prin sporturile de iarnă. Am fost  parteneri la Winterfest 2019. Am avut și concurs cu invitații duble! Noul CR-V a fost la munte, s-a bucurat de zăpadă și nu a avut nicio problemă cu transportul schiurilor.

Ghioceii au început să iasă odată cu lansarea modelului CR-V Hybrid, promisiunea noastră ECO. I-am urat Bun Venit noului model în showroom-ul nostru din Chiajna, în luna martie, printre prieteni și pasionați ai mărcii Honda. Au fost prezenți inclusiv predecesorii lui CR-V: afară, în stânga showroom-ului, a parcat câte un model din fiecare generație.

Între timp, la nivel internațional, a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva Honda E, un nou vehicul electric urban, pe care-l așteptăm în showroom spre sfârșitul acestui an.  Va avea o autonomie de peste 200 km și bateria se va putea încărca până la 80% în 30 de minute.

În luna mai, cinci branduri de mașini asiatice s-au unit sub o singură aripă, Asko Group. Ni s-au alăturat patru mărci auto, alcătuind împreună un portofoliu, care oferă mai multe variante pentru preferințele clienților. Misiunea noastră este: Your car, our care.

Luna iulie a fost despre tehnologie și muzică. Am fost prezenți la Bucharest Tech Week, cu CR-V Hybrid. Asta, pentru că la Asko Group, mobilitatea se traduce prin mai mult decât deplasarea între punctele A și B. Înseamnă siguranță, calitate, fiabilitate, confort și… tehnologie.

Apoi, tot în iulie, am avut de dat cadou invitații la Electric Castle, iar Civic a fost invitat de onoare al festivalului de la Bonțida.

În august, familia Hondafan s-a reunit ca în fiecare an. Zeci de automobile Honda au parcat la Prejmer. Întâlnirea a fost prilej de socializare și discuții despre o pasiune comună, Honda, dar și motiv de a lega sau consolida prietenii.

Toamna se culeg recoltele, dar pe lângă roade, noi am continuat să sădim: în octombrie, a avut loc Salonul Auto din București, iar privirea Noului Civic Sedan a fost prima pe care au întâlnit-o cei care au ajuns la Romexpo.

Am încheiat anul frumos: în decembrie ne-am transformat în ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun: am devenit locație oficială Shoebox, pentru a strânge cât mai multe lucruri frumoase pentru cei mai cuminți copii. În jur de 60 de cadouri au plecat spre sate din județul Alba, iar CR-V a asigurat mobilitatea pentru jucării, scaune și mese colorate, care au ajuns într-o grădiniță din județul Buzău.

Tot în decembrie, jucătoarea profesionistă de tenis Mihaela Buzărnescu a devenit Brand Ambassador Honda by Asko Group, performanța fiind elementul comun care definește colaborarea noastră.

Pe scurt, cam așa a arătat 2019 pentru noi, a fost plin de provocări, momente frumoase, evoluție și perfecționare. Și ne propunem să continuăm treaba bună și în 2020. Îți mulțumim că ai fost parte din povestea noastră și te invităm să iei un loc și în următorul capitol! 🙂

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top