Asistență Rutieră

Honda Romania oferă posesorilor Honda serviciul de asistență rutieră

Oriunde te poartă drumul, Honda Trading Romania și Europ Assistance sunt alături de tine pentru a-ți asigura asistența de care ai nevoie.

Honda Asistență Rutieră este un serviciu lansat de Honda Trading Romania, ce vine în ajutorul șoferilor Honda care întâmpină dificultăți în utilizarea autovehiculului și este disponibil gratuit pentru toate mașinile achiziționate începând cu Ianuarie 2010 din rețeaua de parteneri autorizați.

Fie că ai defecțiuni mecanice sau electrice ale automobilului, accident rutier, pneuri tăiate, pană dublă, lipsă curent sau baterie slabă, Honda Asistență Rutieră vine cu soluții în cel mai scurt timp.

Echipa Honda Romania și Europ Assistance stă la dispoziția șoferilor care întâmpină dificultăți pentru a oferi servicii standard: tractare, recuperare off road, asistență prin telefon, depozitare sau alte servicii adiționale. Serviciul de asistență rutieră este disponibil 24/24 ore, 7 zile din 7 și asigură autovehicul de înlocuire.

Împreună cu Europ Assistance, Honda Trading Romania a pregătit un pachet complex de servicii standard de calitate, ce vin în ajutorul șoferilor în situații delicate.

TELEFOANELE LA CARE NE PUTEȚI CONTACTA SUNT:

ÎN ROMÂNIA: 0313 200 211
DIN AFARA ROMÂNIEI: +36 1 465 36 61