Sportiv Asko Group: Mihaela Buzărnescu ține racheta cu stânga și ocupă locul din stânga în Honda

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, zâmbind, stând în picioare, maşină şi în aer liber
CR-V Hybrid completează familia Honda cu unul dintre cele mai rafinate sisteme de propulsie hibride disponibile pentru un SUV. Vine cu un amestec unic de tehnologie şi cu un design impunător. Promite o experiență desăvârșită și demonstrează pasiunea inginerilor Honda pentru performanță continuă.

PERFORMANȚA este elementul comun pe care CR-V Hybrid îl are cu Mihaela Buzarnescu, jucătoare profesionistă de tenis. Ea perseverează zilnic pentru îndeplinirea obiectivelor și ia totul ca pe o provocare. Este transparentă, muncitoare și asumată. Aleargă nu doar pe teren, ci cât e ziua de lungă, iar acum, CR-V Hybrid îi asigură mobilitatea, fiind proiectat pentru a face să pară mai ușor orice traseu.

Drumul spre victorii e adesea anevoios, dar CR-V are suspensii bune, liniște în habitaclu și e gata tot timpul să intervină pentru a evita potențiale situații periculoase. Îi dorim Mihaelei să simtă bucuria fiecărui drum și să bifeze tot ce își propune!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top