Blog

Miturile au apărut de-a lungul timpului pentru a aduce o picătură de magie în viețile noastre. Astăzi, mituri, precum Industria Auto este pentru bărbați, nu-și mai au locul și vor fi încă o dată dezmințite. Pentru că, nu-i așa, cu toții putem beneficia de un reminder. It`s everyone`s world. A ta și a mea. A șoferilor din familia și cercul tău de prieteni. A clienților care intră în showroom-ul nostru și au încredere în noi pentru a-și alege Honda: sedan, SUV, crossover, hatchback sau compactă. A celor care își lasă Hondele pe mâinile tehnicienilor noștri din service și pleacă întotdeauna la volanul lor în următoarea călătorie.
Este perioada din an în care spunem STOP și ne tragem sufletul alături de cei mai dragi oameni ai noștri. Avem timp de făcut bilanțuri, de trimis urări de bine, de aruncat o privire înapoi și de spus povești. Cum suntem aici între prieteni, sigur e loc și de povestea noastră. În martie 2023, eram pe ultima sută de metri cu pregătirile dinaintea deschiderii showroomului nostru de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara 48, dar și a service-ului de pe Șoseaua de Centură 57, Chiajna. Lansam în online fotografii, tease-uri și hinturi. Pregăteam cu emoție un nou început. Deschiderea oficială a avut [...]
De-a lungul vieții facem mai multe tipuri de investiții: în educație, în sănătate, în imobiliare… și, de nevoie sau plăcere, în soluții de mobilitate. Când alegem un automobil pentru noi sau familia noastră, sunt prioritare siguranța și confortul. Cei care aleg o Honda primesc mai mult decât atât. E un cadou pentru orice pasionat auto și un amplificator al trăirilor la volan.

 

Odată cu lansarea Honda ZR-V, gama de modele s-a îmbogățit cu un SUV care comprimă elementele cele mai iubite de către comunitatea Honda: un design proiectat pe un șasiu sportiv, motorul puternic al Civicului și confort maxim.

 

Drumuri sinuoase, turul unor țări străine, autostradă spre mare, șosea la poalele muntelui – sunt câteva dintre călătoriile la care visează orice motociclist. Astăzi povestim, însă, despre călătoria pe care trebuie să o plănuiești o dată la doi ani, dacă ai un motor: vizita în service pentru ITP – Inspecția Tehnică Periodică.
În acest articol, răspundem la câteva întrebări, ca să știi la ce să te aștepți când faci o programare pentru efectuarea ITP-ului.

Cât timp durează?
Cel puțin 20 de minute. Este timpul standard dat de Registrul Auto Român. O Inspecție Tehnică Periodică nu poate fi gata mai repede de [...]

Într-o poveste fascinantă despre perseverență și pasiune, am avut ocazia să discutăm cu Alami Baha, cel care și-a transformat hobby-ul într-o carieră de succes în domeniul reparării motocicletelor.

 

Pasiunea nu sare departe de familie

Prima dragoste nu se uită niciodată! Iar în cazul lui Moto Doc, cum îi spun clienții, povestea a început la doar 7 ani, când în ochii lui se întrezărea ardoarea explorării pe două roți. Nu era suficient să-i fie pasager tatălui său care s-a tot opus să-i administreze doza moto în sânge de la o vârstă fragedă. Într-o seară, insistențele lui Alami au fost auzite și i-a fost permis să plece supravegheat cu motorul pe teren off road, membrii familiei fiind convinși că nu o să reușească nici să-l pornească. Adevărul a fost contrar aparențelor, iar dorința arzătoare de a se implica activ în lumea moto i-au dat aripi.

E oficial, cresc primele de casare pentru Rabla Clasic! Primești 7.000 lei pentru a-ți lua mașină nouă, în schimbul casării alteia uzate, sau 10.000 lei, dacă ai de casat două automobile. Totodată, programul prevede bonusuri de încă 1.500 lei pentru fiecare mașină mai veche de 15 ani, un ecobonus de 1.500 lei pentru emisii sub 120 g CO2/km și un ecobonus de 3.000 de lei dacă alegi un automobil hibrid. În total, ajutorul de la stat poate fi de până la 17.500 lei.

Cum funcționează Programul Rabla Clasic 2023? Ești hotărât să îți îndeplinești visul și ești [...]

Am redescoperit plăcerea de a conduce cu Honda CR-V Hybrid!

SUV-ul emblematic de la Honda, rafinat de-a lungul timpului, este unul dintre cele mai căutate automobile când vine vorba de mașina familiei. Este spațios, sigur și surprinde prin consumul redus. L-am luat la o plimbare la drum lung, în care am fost atenți la conduita sa pe șosea și nu numai! Șoferule, ai legătura!

Impozitul spre zero, consumul redus și silențiozitatea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le ai dacă alegi să conduci un automobil Honda hibrid sau electric. Un bonus care-ți poate aduce o economie semnificativă este beneficiul de a staționa gratuit în parcările de utilitate publică generală din București.

Spre exemplu, pentru a parca în zona Cocor, Unirii, Universității sau Intercontinental trebuie să plătești 10 lei/oră. Dacă nu ai o mașină electrică sau hibrid, o astfel de plată zilnică, în cazul în care lucrezi în zonă, înseamnă un efort financiar consistent.

Cum poți staționa gratuit?

Mașinile electrice și hibrid beneficiază de parcare [...]

2021, o privire înapoi

La Asko Group, pasiunea pentru automobile se transformă în pasiune pentru oameni. Privind retrospectiv, printre clienții fericiți și automobilele livrate, anul 2021 a însemnat pentru noi și bucuria de a înfăptui și de a dărui. Și am început cu cei mai mici dintre noi…

Copiii de azi, șoferii de mâine

Am dezvoltat și implementat un proiect special având ca obiectiv familiarizarea copiilor cu regulile de circulație. La atelierul organizat de noi și susținut de Alexandra Mircea, Youth Trainer, ne-au fost alături prichindei cu vârste între 7 și 10 ani. Până la final, am reușit să înțelegem tainele [...]

Asko Group și cele 500 de dorințe de Crăciun

Caravana faptelor bune se află la Asko Group

alt=”Echipa faptelor bune Asko Group” />alt=”Echipa faptelor bune Asko Group” />

„Știu că nu am fost cel mai cuminte copil, uneori o mai dau în bară. Mai știu și că ești bun și că faci foarte mulți copii fericiți.“Așa începe scrisoarea unui copil către Moș Crăciun. Mulți îi scriu ce visează să primească. Trist e că dorințele multora nu ajung la Moș.

Anul acesta, asociația Grow and Know a adunat 500 de scrisori de la copiii din Prahova și ne-a lăsat pe noi să alegem pentru cine să fim Moș Crăciun, îndeplinindu-le dorințele.

Este vorba despre copii care [...]

Back to top