Cei mai buni din 2018

Întrerupem programul obișnuit pentru a trece în revistă realizările acumulate anul trecut. 2018 a fost un an greu, dar știm că ușor poate oricine, iar confirmarea că ne-am făcut treaba bine este cel mai frumos sentiment pe care-l puteam avea la început de 2019. Consilierii noștri s-au întors cu câteva distincții importante, de la evenimentul de premiere organizat săptămâna trecută de Honda Romania. De ce scriem asta aici? Nu pentru a ne lăuda, cu toate că motive sunt… premiile lor reprezintă o reconfirmare că ne scriem frumos povestea, din care faci parte și tu.

La noi, un rezultat bun se obține în echipă și suntem tare norocoși să avem sub umbrela Asko o echipă sudată bine, care are la bază respect, sinceritate, prietenii trainice și momente pe care n-am vrea să le uităm. Nu ne lipsește nici simțul umorului, ne îndulcește situațiile complicate la prima vedere. Ne bucurăm să-i avem în echipă pe Cei Mai Buni, care anul trecut au reușit să facă posibil ca 1 din 3 automobile Honda vândute în România să iasă de pe porțile noastre. Îți facem cunoștință cu ei!

Andrei Beța- cel mai bun Consilier de Vânzări, pentru al treilea an consecutiv, dar și premiul pentru cele mai multe vânzări de Honda Civic

2018 a reprezentat un moment de cumpănă pentru mine în relația cu ASKO, am fost foarte aproape să plec de aici, însă după o analiză aprofundată, am decis să rămân, alegerea fiind strict emoțională. Spre finalul anului, s-a dovedit a fi decizia corectă. Printr-un cumul de factori, Alin Dincă mi-a oferit posibilitatea de a-mi testa și abilitățile de Manager Vânzări la Asko-Vest (Director Vânzări, cum a spus el). Concluzia ar fi că Good Things Come To Those Who Wait… and work hard, iar această avansare o consider a fi cea mai mare realizare a mea de până acum, în plan profesional. Diplomele primite sunt consecințe neurmărite în mod particular de mine, însă ele reprezintă o răsplată morală binevenită și o validare a faptului că munca făcută cu pasiune, simț de răspundere și respect față de tine și client, nu are cum să nu aducă și rezultate. Rămân ancorat în realitate și sunt conștient că am avut parte de un context favorabil, nu sunt cu nimic mai special față de colegii mei.

Pentru 2019, mi-am propus același lucru pe care mi-l propun în fiecare an: să-mi fac treaba cât de bine pot, să apăr poziția de lider ocupată de ASKO și să promovez valorile Honda.

Răzvan Niculae- premiul pentru cel mai bun rezultat în cadrul campaniei de rechemări în service

Anul care s-a încheiat a reprezentat pentru mine o luptă continuă, în 2018 am tras tare, a fost un an cu multe suișuri și coborâșuri, pentru că am pierdut oameni foarte buni. Partea bună este că ne-am mobilizat să găsim alți oameni și am reușit să stabilizăm echipa. În 2019, sper să fim sănătoși și să rămânem în aceeași echipă, iar rezultatele vor veni de la sine.

Alexandru Scăunașu- premiul pentru Cele mai multe Accesorii Vândute. S-ar traduce prin atenția sporită acordată fiecărui client de a-și personaliza mașina.

2018 a fost pentru mine un an plin de provocări, în care modelul Honda Civic, care este și preferatul meu, a ajuns la maturitate. L-am cunoscut mai bine și am știut exact ce să le recomand clienților. Am început anul cu gândul să reușesc să vând cel puțin 100 de unități, dar l-am depășit cu mult. Iar rezultatele m-au ajutat să urc o nouă treaptă în carieră: am devenit Director de Vânzări Asko- Giulești.  În 2019, nu-mi doresc mai multe vânzări, îmi cunosc limitele. Vreau să cresc calitatea interacțiunii cu fiecare client și să-i cunosc mai bine pe cei existenți. Sunt convins că nu am cum să mulțumesc pe toată lumea, dar target-ul meu e ca fiecare client să fie fericit.

Bogdan Constantin- cel mai bun Consilier de Vânzări prin Soluții de Leasing Unicredit

2018 mi-a aruncat în față numeroase provocări, dar mie îmi plac provocările. Le tratez cu maximă seriozitate și mereu scot din ele ceva bun. Și dacă nu găsesc ceva bun, iau partea mai puțin bună și o transform. Ghici în ce? Să rămânem optimiști și să subliniez că am ținut cont că a fost An Centenar, așa că  am tras linie cu 100 de unități încasate. Pentru 2019 îmi doresc, firește, noi provocări și să termin anul… cel mai bun vânzător.

Pentru noi, a fi dealer de mașini nu mai este demult despre mașini. Nici măcar despre profit. Este despre oameni și soluțiile pe care le putem oferi. Să vinzi și să repari mașini înseamnă mai mult decât a respecta standarde de producător. Înseamnă a fi pasionat de lucrul bine făcut care funcționează și pentru care ți-ai pus la contribuție mintea și inima. Iubim mașinile pe care le vindem și poate de aceea le vindem bine, dar nu am uitat niciodată că cei care le cumpără sunt oameni ca noi.

Suntem aici pentru oameni și pentru mașini, asta e ordinea după care funcționăm. Ne plac promisiunile respectate și încrederea câștigată de ambele părți. Dacă toate astea se întâmplă, vânzările și profitul sunt doar o consecință.

3 Comments

  • 1| 20.02.2019 at 21:44 Reply

    1″‘`–

  • 1| 20.02.2019 at 21:44 Reply

    1)

  • Laurentiu| 09.04.2019 at 16:03 Reply

    buna ziua, un service foarte bun, dar cu o mare problema , lipsa masinilor la schimb, niciodata n am gasit disponibile. Foarte frustrant.

    Leave comments

    Your email address will not be published.



    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    Back to top