Ofertă: 23.490 € cu TVA și vopsea metalizată inclusă

Noul Jazz Crosstar

CONSTRUIT PENTRU JUNGLA URBANĂ

De la 27.250€ cu TVA

Consum mixt

4,8 litri / 100 km.

Portbagaj

298 litri

Putere

109 c.p.

Fabricat în

Japonia

Consum mixt

4,8 litri / 100 km.

Portbagaj

298 litri

Putere

109 c.p.

Fabricat în

Japonia

Bun venit sportivului Crosstar

Noul Jazz Crosstar a sosit cu un sistem hibrid avansat e:HEV și un aspect sportiv și modern. Spațios la interior și compact la exterior, este cu adevărat automobilul complet și inteligent.

Tehnologia e:HEV

Tehnologia noastră de nouă generație e:HEV Hybrid oferă o experiență dinamică, electrificată, oferind noii game Jazz performanțe ridicate și consum și emisii reduse. Această tehnologie avansată face ca noul Jazz Crosstar să fie mai relevant decât oricând.

Construit în jurul tău

Dezvoltat având în minte stiluri de viață dinamice și active, Jazz Crosstar oferă un stil robust, muscular, cu o grilă distinctivă, bare de plafon integrate elegant și o gardă la sol mărită cu 1,6 cm față de modelul standard pentru un acces mai ușor și o vizibilitate mai bună asupra drumului.

Sistemul nostru unic Magic Seats îți oferă versatilitatea de care ai nevoie, permițându-ți să configurezi bancheta spate pentru a se transporta bagaje de diverse dimensiuni. Cât despre mutarea articolelor mari, aceasta nu e o problemă pentru Jazz Crosstar. Mașina oferă un spațiu extins de depozitare atunci când bancheta spate este pliată (1.199 litri).

GALERIE

Conectat la lumea ta
Jazz Crosstar se conectează perfect la lumea ta cu cea mai recentă tehnologie de infotainment, Honda Connect, ce dispune de un ecran tactil de 9 ” cu interfață familiară, compatibil APPLE CarPlay® (wireless) și ANDROID AUTO™.
Display touchscreen 9″
ANDROID AUTO™
APPLE CarPlay® – Wireless
Bluetooth Hands Free
Noul sistem Honda SENSING
Încorporând cea mai nouă suită de tehnologii avansate de asistență a șoferului, Honda SENSING, Jazz Crosstar te va păstra pe tine și pasagerii tăi în siguranță deplină.
Sistem de prevenire a coliziunilor
Menținerea benzii de circulație
Recunoașterea semnelor de circulație
Cruise Control Adaptiv
Limitator inteligent de viteză
Low Speed Following

CULORI DISPONIBILE

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Asko¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Asko (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Honda în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@asko.ro sau telefonic la numărul 021.430.3107. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu bifezi „Honda (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Asko.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Asko.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Asko.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Asko reprezintă ASKO INTERNATIONAL S.R.L.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București, România;
Capital social: 2.000 RON;
CUI: 14988790;
Nr. înreg. ONRC: J40/11094/2002;
Showroom Centru: tel. 021.430.3107;
Showroom Vest: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
Service și piese de schimb: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
E-mail și web: office@asko.ro, http://asko.ro.