Tu câte știi despre istoria Honda?

Ridicăm pasiunea pentru Honda la puterea infinit și rezultă… Întâlnirea Națională HondaFan 2021!

Rețeta unui weekend de succes? Muzică bună, energie de festival și… partenerul tău Honda! Pe scurt, vorbim despre cum s-a desfășurat Întâlnirea Națională HondaFan 2021, la Asko Group.

„Honda ne aduce mai aproape” este sloganul care ar putea descrie, pe scurt, întâlnirea națională HondaFan 2021. Chiar dacă a durat doar o zi, noi ne-am încărcat bateriile cât pentru o săptămână întreagă. Acum, avem un motiv foarte bun să marcăm ziua de 4 septembrie, pentru că putem considera acest eveniment o adevărată sărbătoare a calendarului Honda by Asko Group, din acest an.

Sunetul alarmei de sâmbătă dimineața a fost mult mai plăcut decât în timpul săptămânii. La fel a fost și bucuria de a ne întoarce în trafic, pentru că oriunde ne aruncam privirea, vedeam numai automobilele pe care le îndrăgim atât de mult: Honda. Senzația a fost aceea a unui vis frumos, în diminețile de weekend. Doar că de data aceasta, realitatea a primit punctajul cel mai mare.

Organizată anual, Întâlnirea Națională HondaFan reunește admiratorii și proprietarii mărcii Honda de pretutindeni. De la circuitele de karting și până la întâlnirile ad-hoc în mediul online, Honda devine un stil de viață.

Am fost încântați să fim gazda ediției HondaFan 2021, pentru care ne-am pregătit logistic și spiritual: am așteptat participanții la linia de start cu muzică bună, cafea, soare, entuziasm și toată energia noastră Honda. La scară mai mică, pe „covorul roșu” de la Asko Group și-au făcut apariția diferite generații de automobile, în cele mai diverse ținute, astfel încât jurizarea acestora a fost o provocare.

La ora 10.00, când au început să apară primele automobile, deja ne doream să avem mai multe perechi de ochi. Honda S2000, Civic Type R, Honda Accord Tourer, Honda CRX Del Sol, diferite generații Civic și Accord ș.a. Varietatea modelelor a fost un motiv perfect pentru a menține dinamica evenimentului la cele mai înalte cote.

Cât hondarii povesteau, noi ne ghidam după soare și după luciul caroseriilor, sub care se ascundeau cele mai îndrăznețe „creații” ale proprietarilor. Cum printre participanții la eveniment s-au numărat și iubitori Honda care au ridicat pasiunea la nivel de artă, am dat startul concursurilor.

Pe locuri, fiți gata, start!

Energia întâlnirii a fost atât de intensă, încât ai fi putut confunda cu ușurință atmosfera HondaFan 2021 cu cea a unui festival. Când au început jurizările pentru cel mai bun sunet interior și concursul pentru cea mai zgomotoasă evacuare, ne-am permis să dăm și noi un verdict: sunetul motorului este cea mai bună muzică pentru urechile unui fan Honda.

În continuare, seria jurizărilor a inclus descoperirea celei mai îngrijite mașini. Nu degeaba am considerat că reprezentanța noastră de pe Șos. de Centură a găzduit, pentru o zi, covorul roșu: blițurile fotografilor ne-au indicat cele mai stylish prezențe ale automobilelor, atât la exterior, cât și la interior. Concursul pentru cea mai trendy mașină a fost însoțit și de un concurs pentru cel mai modificat automobil, astfel încât la linia de finish rivalitatea a fost acerbă.

În rândul susținătorilor celor înscriși la concursuri, s-au aflat și copii de diferite vârste, îndrumați de către părinții lor în minunata lume Honda. Promotorii viitoarelor generații de șoferi, copiii s-au dovedit cei mai încântați de atmosfera evenimentului și, spre surprinderea tuturor, foarte bine informați. Sunt semne că tradiția Honda va fi transmisă cu succes mai departe!

La final, după ce câștigătorul fiecărei categorii a fost desemnat, am simțit că încheierea evenimentului a reprezentat un nou început: când hondarii se întâlnesc, se întâmplă Honda Fan.

Până la următoarea ediție, ne bucurăm de energia încă proaspătă de la eveniment și de automobilele pe care le iubim atât de mult: Honda!

 

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top