CR-V Hybrid te așteaptă la Asko Group.

Experiențe off-road cu CR-V Hybrid la SUV Fest 2021

Ești gata să afli despre experiența off-road cu Honda CR-V Hybrid la SUV Fest 2021?

Dacă diminețile de vară începute în zori îți amintesc de plecările în vacanță cu părinții, înseamnă că avem ceva în comun. Sâmbătă și duminică (24-25 iulie), alarma telefonului a sunat ca în orice altă zi a săptămânii. Ne-am trezit devreme și ne-am pus în mișcare chiar de la prima oră. Am spus „pas” oboselii, înlocuind-o cu entuziasmul participării la primul eveniment din acest an: SUV Fest. În plus, în drumul spre TCS Racing Park ne-au însoțit niște emoții destul de puternice la gândul că urmează să conducem SUV-ul Honda CR-V Hybrid pe traseul off-road de la Ciolpani.

Aflat la prima ediție, proaspăt intrat în circuitul evenimentelor auto, SUV Fest a fost gândit sub forma unei experiențe inedite, dedicată segmentului SUV. Spațiul generos de la TCS Racing Park a fost împărțit în mai multe zone: expoziție auto în aer liber, test drive pe trasee off-road special amenajate, spațiu de joacă și de relaxare, entertainment și food trucks. O experiență completă, potrivită unei zile de vară pe care să ți-o petreci în apropierea Bucureștiului, alături de întreaga familie.

În momentul în care urcai la volanul lui CR-V Hybrid, nivelul de adrenalină se modifica instant. Dar să urmăm îndeaproape harta virtuală a parcului de la Ciolpani. Parcurgem drumul către standul Asko Group, unde consilierii noștri așteptau pregătiți să ofere informații despre modelele expuse.

Accelerăm și ajungem în zona de test drive. Alinierea la linia de start! La începutul zilei, CR-V Hybrid te întâmpina curat ca lacrima. După primele ture însă, „amprentele” off-road deveneau vizibile.

Zona de test drive a inclus trei trasee cu grade diferite de dificultate, fiecare fiind personalizat pentru segmentul de SUV căreia îi era dedicat. Alături de echipa care a coordonat efectuarea testelor, consilierii Asko Group au fost prezenți cu informații și indicații de drum. Colegii noștri de la vânzări i-au însoțit pe vizitatori, perfecționându-se în arta off-road-ului până la finalul zilei.

Sub alura unui SUV elegant și impunător, CR-V Hybrid și-a demonstrat capabilitățile off-road incontestabile. Modelul a parcurs traseul de dificultate medie fără cusur, fiind propulsat de cei 184 CP și efectuând fiecare manevră cu noblețe. A părut că plutește peste toate pantele, inclusiv peste cele cu unghiul de înclinare foarte mare.

Declarăm închisă prima ediție SUV Fest și mulțumim tuturor celor care au răspuns invitației noastre! Pentru norocoșii care au prins un loc la volanul modelului nostru, experiența de pe circuitul de la TCS Racing Park a fost unică. Ocazia de a testa SUV-urile pe un astfel de teren accidentat, cu pante de urcare de până la 40°, se arată destul de rar, așa că am profitat din plin de ea.

Cu SUV-urile prăfuite, un strat extra de bronz și ceva adrenalină rămasă în corp, revenim la showroom. Suntem mulțumiți de prestația SUV-ului Honda și pregătiți să îl exploatăm pe următorul traseu off-road pe care îl vom duce în curând.

Pentru tine, promitem un test drive de la showroom-ul Asko Group care să pună în valoare capabilitățile lui CR-V Hybrid! De ce să nu te înscrii chiar acum? Înscrie-te!

Foto: Radu Morărean

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top