Descoperă gama de modele Honda!

5 pași pe care să-i urmezi pentru achiziționarea următoarei tale Honda

Cum merge relația cu partenerul tău zilnic de mobilitate? Dacă simți că lucrurile nu mai funcționează (la propriu!), atunci poate ar fi bine să iei în considerare o despărțire. Dar asta doar după ce ai pus deja ochii pe următorul automobil pe care ți-l dorești! Fără să-i rănești sentimentele, fă-i o promisiune că va rămâne mereu în inima ta prin toate călătoriile pe care le-ați făcut împreună. Apoi, apucă-te de căutat pentru că e o cale destul de lungă până la „the (next) one”.

Noi îți oferim consilierea de care ai nevoie, ca să te pregătești din toate punctele de vedere pentru achiziționarea următoarei tale Honda. Îți propunem câțiva pași pe care să îi urmezi în acest proces de căutare.

Pasul 1: Stabilește-ți un obiectiv și un plan de acțiune!

Atunci când războinicii porneau la luptă, plecau cu o strategie și cu un plan bine pus la punct. Procedează și tu la fel! Ia un pix și un carnet sau deschide aplicația ta preferată de notițe și răspunde la următoarele întrebări, care vor da o direcție căutărilor tale:

Obiectivul meu este: un autovehicul nou sau second-hand?

  • Care este bugetul de care dispun și în cât timp îmi doresc achiziția?;
  • Am nevoie de o finanțare pentru achiziție sau dispun de suma integrală?;
  • Compactă de oraș, hatchback, sedan, break, crossover sau SUV?;
  • Transmisie manuală sau automată? Motorizare convențională, hibridă, electrică? Dacă îmi doresc convențională, vreau pe benzină sau pe motorină?;
  • Vreau o culoare anume?;
  • Există o marcă preferată, pe care o urmăresc și sunt la curent cu noutățile?;
  • Ce îmi doresc pe termen mediu de la următorul meu autovehicul?.

 

Pasul 2: Documentează-te cât mai amănunțit despre ofertele noastre!

Odată ce ai stabilit principalele criterii, ești cu un pas mai aproape de îndeplinirea obiectivului. În continuare, ar fi bine să desfășori un proces de cercetare cât mai îndelungat și mai amănunțit. Începe printr-o documentare online și mergi direct la o sursă de încredere.

Spre exemplu, dacă ne faci o vizită pe website-ul Asko Group, vei regăsi lista integrală a modelelor noi pe care le comercializăm, cu prezentări ample ale specificațiilor și tehnologiilor, listele de prețuri, fotografii și filme care scot în evidență caracteristicile fiecăruia. În cazul în care optezi pentru un automobil second-hand, poți investiga pagina dedicată acestora, pentru care îți garantăm un istoric la zi și cele mai bune servicii de întreținere a lor. De asemenea, ți-am pregătit o secțiune cu oferte speciale, unde te ținem permanent la curent cu cele mai noi campanii active. Stai pe aproape ca să fii printre primii care află despre ele!

După ce ai aflat tot ce aveai nevoie despre modelul care corespunde nevoilor tale actuale și căutărilor, e momentul să treci la acțiune.

Pasul 3: Discută cu un consilier Asko Group și testează!

Ce-i în mână nu-i minciună, spune o vorbă din popor foarte adevărată. Ca în cazul oricărei alte relații, trebuie să stabilești o întâlnire ca să vezi dacă e dragoste la prima vedere. Pasul 1: programează o discuție cu unul dintre consilierii noștri, vino într-unul dintre showroom-urile noastre, cel de pe Calea Giulești 8D, Sector 6, sau pe Șoseaua de Centură 57, Chiajna, și pune cât mai multe întrebări despre modelul care te interesează.

Pregătește-ți o listă cu întrebări pe care să ni le adresezi, atunci când vii la întâlnirea cu consilierul tău Honda. Echipa noastră de vânzări are grijă să îți acorde timpul de care ai nevoie pentru a afla toate detaliile despre următoarea ta Honda. Avem un răspuns potrivit pentru orice curiozitate a ta. Credem că trebuie să fii cât mai bine informat(ă) pentru a lua o astfel de decizie importantă. Investiția pe care o vei face este pe termen lung și meriți să primești consultanța necesară pentru a fi sigur(ă) de decizia luată la final.

Nu în ultimul rând, nu uita să faci un test-drive! Traseul nostru îți oferă oportunitatea de a testa capabilitățile modelului ales, atât în zonele urbane mai aglomerate, cât și pe șosele mai libere. Legătura voastră emoțională este foarte importantă, așa că trebuie să verifici dacă empatizezi cu modelul!

Pasul 4: Analizează și concluzionează!

Încearcă să fii realist(ă) în raport cu prețul și specificațiile prezentate. În funcție de bugetul stabilit, te poți încadra în anumite niveluri de echipare. Alături de consilierii noștri Asko Group, vei evalua opțiunile și vei primi ghidaj în efectuarea alegerii modelului care se potrivește nevoilor tale de mobilitate. Bazează-ți alegerea pe consistența informațiilor primite… dar și pe instinct. Când vine vorba de dragoste la prima vedere, principiul se aplică și în cazul vehiculului pe care îl conduci zi de zi. 😊

Evaluează experiența pe care ai avut-o cu consilierul de vânzări. Este doar începutul unei lungi relații cu reprezentanța noastră, la care te vei întoarce pentru mentenanța automobilului tău. Dacă ai trecut deja printr-o întâlnire cu unul dintre consilierii noștri Honda, te invităm să ne lași mai jos feedback-ul tău. Prioritatea noastră este să îți oferim o interacțiune cât mai plăcută cu reprezentanții Asko Group, în urma căreia să poți obține informațiile de care ai nevoie și să ai sentimentul că ai făcut cea mai bună alegere.

Pasul 5: Bate palma, semnează și pregătește-te să conduci automobilul pe care ți l-ai dorit!

Felicitări, ai ajuns la finalul procesului! Chiar dacă pare unul minuțios și de lungă durată, la final vei pleca mulțumit(ă) și cu certitudinea că ai beneficiat de expertiza profesioniștilor, primind cele mai bune recomandări. Odată ce ai efectuat plata și ai aflat disponibilitatea modelului ales, vei putea programa împreună cu consilierul tău data livrării noului automobil. În cazul în care ai un eveniment planificat și ți-ai propus un termen limită (plecare în vacanță, aniversare etc.), ar fi bine să faci alegerea din timp. La momentul predării vehiculului, vei beneficia de o prezentare amănunțită. Ești gata să pornești în aventuri memorabile alături de Honda!

La Asko Group, suntem alături de tine în parcurgerea fiecărui pas din procesul de achiziție a următorului tău automobil Honda! Hai să stăm de vorbă! Trimite-ne o solicitare!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top