ITP la Honda Moto by Asko Group? Mai mult decât o inspecție!

Drumuri sinuoase, turul unor țări străine, autostradă spre mare, șosea la poalele muntelui – sunt câteva dintre călătoriile la care visează orice motociclist. Astăzi povestim, însă, despre călătoria pe care trebuie să o plănuiești o dată la doi ani, dacă ai un motor: vizita în service pentru ITP – Inspecția Tehnică Periodică.
În acest articol, răspundem la câteva întrebări, ca să știi la ce să te aștepți când faci o programare pentru efectuarea ITP-ului.

Cât timp durează?
Cel puțin 20 de minute. Este timpul standard dat de Registrul Auto Român. O Inspecție Tehnică Periodică nu poate fi gata mai repede de 20 de minute. La Asko Group, avem cafea bună și profesioniști cu drag de motoare, așa că vizita se poate prelungi cu discuții despre această pasiune.

Când trebuie făcut ITP-ul?
Este nevoie ca această verificare să fie făcută o dată la doi ani, potrivit legislației în vigoare. De altfel, Inspecția Tehnică Periodică este obligatorie pentru a putea circula legal pe drumurile publice.

Ce se verifică în timpul ITP-ului?
Tehnicienii Honda Moto by Asko Group vor verifica: sistemul de frânare, iluminarea și semnalizarea, sistemul de direcție, cel de suspensie, dar și sistemul de evacuare și nivelurile de poluare.
E important să te asiguri ca acestea să funcționeze corespunzător, pentru a evita surprizele neplăcute din timpul ITP-ului.

Cu ce acte vii la ITP?
– Cartea de identitate a motocicletei (CIV).
– Talonul în original. Dacă ți-a fost reținut de organele abilitate, ITP-ul se poate face doar la Registrul Auto Român.
– Dovada asigurării RCA a motocicletei, valabilă. O poți prezenta și în varianta electronică.

Te așteptăm cu tehnicieni cu experiență! Fă o programare la 0752.762.662 sau completând formularul. Apoi, pune pe GPS: Șoseaua de Centură 57, Chiajna.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top