Fiecare zi e weekend când conduci CR-V Hybrid!

De câte ori zâmbești când arunci ochii la consumul mașinii? Cu CR-V Hybrid, zâmbetul de pe fața ta va deveni contagios! Și știm cât de important e să îți păstrezi starea bună și la semaforul care durează parcă prea mult. CR-V Hybrid este un SUV cu de toate, hybrid pe deasupra, care promite să se descurce pe orice drum ai alege să pornești, dar cum ne-ai putea crede pe cuvânt dacă nu vii să vezi chiar tu? Până ajungi la test-drive, îți vom descrie cum arată o zi alături de el în oraș, dar și într-o călătorie extraurbană.

O zi alături de CR-V Hybrid va deveni, pur și simplu, mai frumoasă. Și vei avea parte de senzația asta în fiecare zi. Traseul pe care trebuie să-l străbați adesea în oraș este distanța acasă-birou. Chiar dacă știi drumul  pe de rost, mereu apar lucruri noi când ești la volanul lui CR-V Hybrid.

Din primul moment în care vei urca în mașină, confortul te va impresiona. Ergonomia scaunului parcă îți oferă un masaj gratuit în fiecare călătorie, iar faptul că acum poți muta din Drive în Parking folosind doar butoane va crea mai mult spațiu în jurul tău. Zâmbetul pe față îl vor avea și ceilalți pasageri, pentru că iarna și scaunele din spate sunt încălzite.

Odată așezat/ă mai confortabil pe locul tău călduros, asociezi telefonul cu Honda Connect și nu vei mai simți nevoia să-l atingi cât timp te vei afla în mașină. Când ieși din parcare și ai nevoie de „ochi la spate”, ecranul de 7 inchi se transformă în camera video pentru mersul înapoi. Vei avea o vizibilitate mai bună și vei conduce cu siguranța că deții controlul.

Odată ieșit/ă din parcare, probabil te vei întâlni cu aglomerația de pe bulevard cu care suntem cu toții obișnuiți. Vei fi și mai concentrat/ă, iar CR-V Hybrid îți va da o mână de ajutor cu sistemul de afișare head-up display, care îți va oferi informații esențiale în linia ta vizuală, astfel încât să nu trebuiască să îți iei privirea de la drum. Va afișa indicatorul treptei de viteză, semnele de circulație din zona pe care o traversezi sau viteza pe care o are autovehiculul tău. În funcție de ele, vei ști cum să îți adaptezi condusul pentru o experiență cât mai intuitivă.

Dacă tot ne aflăm cu CR-V Hybrid în trafic, trebuie să vorbim despre Honda Sensing. Este îngerul păzitor în materie de siguranță. Probabil îl știi drept „unul dintre cele mai avansate tehnologii de siguranță”. Dacă nu, ai aflat acum! Vine ca echipare de bază pentru toate modelele și avem un articol separat în care explicăm detaliat funcțiile pe care le are în dotare. Sunt multe de vorbit aici!

Până vei ajunge la serviciu, constați cât de eficient este sistemul hibrid în oraș. Te bucuri de un consum redus de combustibil, emisii scăzute, silențiozitate, ușurință în manevrare și, în plus, nu necesită încărcare.

Ai la dispoziție trei moduri de condus: Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive. Modul Electric este silențios și economic, iar pentru a porni de pe loc și pentru a conduce cu viteză redusă, puterea propulsării este generată doar de motorul electric. În modul Hybrid, curentul electric generat de motorul termic este trimis către motorul electric, iar restul energiei este stocat în baterie. În modul Engine, motorul pe benzină este cel care oferă putere mașinii pentru a fi propulsată la viteza de croazieră.

Ca să încheiem cum trebuie plimbarea în oraș, oprim și la cumpărături. Pentru o familie mai mare, spațiul și dimensiunea portbagajului sunt importante. 497l vor fi suficienți pentru a satisface nevoile fiecăruia, iar dacă strictul necesar se va transforma în multe bagaje sau cutii voluminoase, rabatezi scaunele și ajungi la 1679l. Imaginează-ți ce ușor vei duce acasă peste o lună bradul de Crăciun și cadourile pentru cei mici. Când vei ajunge în fața portbagajului cu mâinile încărcate, nu lăsa pungile jos! Senzorii pentru deschiderea portbagajului se vor activa doar prin simpla ta mișcare de picior.

În oraș s-a descurcat foarte bine: oferă spațiu pentru cei mici și mari, Honda Sensing are grijă de tine în momentele cheie, iar sistemul Hybrid te responsabilizează să duci o viață mai sustenabilă. Să vedem cum ar fi să îl conducem și în afara Bucureștiului!

Ca să îl punem cu adevărat la încercare, drumurile de munte par a fi o provocare interesantă. 3-4 ore, cât ai conduce pe autostradă, nu se vor resimți pentru niciun pasager. Interiorul este un mediu liniștit datorită sistemului de Control Activ al Zgomotului. Este ca și cum ai putea selecta singur ceea ce vrei să auzi. Se va diminua sunetul de motor, de vânt, sau de la sistemul de propulsie din habitaclu, dar te vei putea bucura de muzica preferată sau conversațiile cu persoanele dragi.

Dacă te afli la baza traseului și speri să ajungi în vârful muntelui, poți trece la fapte! Nu te mulțumi doar cu imaginația în situația asta. Cu CR-V Hybrid, aventura off-road este palpitantă și îți va oferi doar emoții pozitive. Tehnologia de ultimă generație a sistemului de tracțiune integrală „Real Time AWD with Intelligent Control System”, împreună cu o gardă la sol generoasă și sistemul ESP, care oferă putere roților în funcție de aderență, te vor face să te simți ca și cum ai fi cu „barca pe valuri” când vei întâlni denivelări. Are același sistem de tracțiune integrală cu cardan pe care îl regăsim și la varianta convențională. Și nu vorbim din manuale, am testat asta, poți vedea aici. În plus, este dotat și cu Honda Agile Handling Assist (AHA), un sistem electronic de stabilitate care oferă o siguranță sporită și comportament previzibil în funcție de viteza pe care o ai. La finalul călătoriei, vei constata că drumul părea obositor doar „din ochi”, iar praful așezat pe mașină va arata că misiunea a fost dusă la bun sfârșit cu succes.

Nu-i așa că o zi alături de CR-V poate fi presărată de multe amintiri frumoase? Imaginează-ți cum ar fi să o ai alături ani de zile. Primul pas îl poți face de la Asko Group. Ba nu, primii kilometri! Te așteptăm în showroom-urile noastre de pe Calea Giulești nr. 8D și Șoseaua de Centură nr. 57.

 

 

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top