Transformăm DAUNA în amintire!

Primul cuvânt care îți vine în minte când spui DAUNĂ? Cei mai mulți ar spune accident, victime, mașină, ghinion, bani pierduți, răbdare și nervi mulți… Dacă depășim cu bine momentul legat de victime, sperând să nu fie niciodată implicații atât de mari, rămânem la pagube, implicit daune.

Ce faci dacă ajungi într-o asemenea situație? Stresezi Google-ul, suni un prieten care știe pe cineva care te-ar putea ajuta, îți iei două-trei zile concediu, că ai de umblat (cine a trecut prin asta știe ce înseamnă, nu e un lucru pe care să ți-l dorești și a doua oară) sau… NE SUNI PE NOI! (recepționeri Daune: Ecaterina Stroe- 0751.344.556 și Florin Micescu- 0742.737.980)

Îți salvăm timpul și îți facem Honda bine.

Ce facem în locul tău?

Potrivit legislației în vigoare, un autovehicul avariat poate fi reparat în unitatea autorizată RAR aleasă de păgubit. Asigurătorul nu poate impune păgubitului un anumit service. Alegându-ne pe noi, ne vom ocupa de toate formalitățile necesare remedierii daunei.

Preluăm stresul. Îți salvăm consumul de resurse care implică povestea asta și facem dauna să dispară. Inspectorul de daune vine cu câteva soluții inițiale, iar soluțiile finale vor fi stabilite de tehnicienii noștri autorizați, în funcție de cât de complicată este reparația. Factura finală e decontată direct de către compania de asigurări, fără ca tu să te mai implici.

Trebuie doar să ai încheiată o poliță de asigurare la o companie din România. Ne poți suna imediat după producerea accidentului. Recepționeri Daune: Ecaterina Stroe- 0751.344.556 și Florin Micescu- 0742.737.980.

Vei fi consiliat/ă, astfel încât să găsim soluția cea mai bună pentru tine în cel mai scurt timp. Odată ajunsă la noi în service, mașina avariată va intra sub lupa profesioniștilor. Suntem aici în orice zi lucrătoare, între orele 8 și 17.

De ce să ne alegi pe noi?

Dacă Honda ta a suferit avarii, cel mai bine e să o repari la o reprezentanță autorizată. Tehnicienii noștri sunt deja familiarizați cu automobilele Honda și poți avea garanția că se vor ocupa de ea la cel mai ridicat nivel.

Avantajul tău!

Reparațiile din service-ul nostru se fac doar cu piese originale. În plus, beneficiezi de 5% din valoarea devizului, dacă lucrările trec de 4.500lei (TVA inclus)! Cei 5% îi vei primi sub forma unei bonificații, pe care o vei putea folosi pentru reparații, piese sau accesorii comercializate de noi, până în 15.12.2020.*

Ai garanția lucrului făcut ca pentru noi!

Pentru noi, să repari o mașină înseamnă mult mai mult decât a respecta standardele de producător. Înseamnă a fi pasionat de lucrul bine făcut care funcționează și pentru care ți-ai pus la contribuție mintea, inima și energia. Cei care vin să-și repare mașini aici sunt oameni ca noi. Așa că, atunci când reparăm o mașină, o reparăm ca pe propria mașină, cu care ne plimbăm familia și pe cei dragi. Fiecare reparație e un act de responsabilitate și de umanitate.

Nu te lăsăm fără mașină**

Știm ce înseamnă mobilitatea, așa că n-am vrea să te lipsim de ea. Cât îți reparăm mașina, îți dăm gratuit, masină la schimb.

*Campanie valabilă în perioada 1-30 iunie 2020 pentru automobile Honda.

**în limita disponibilității.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top