Profesiile care „ne conduc“: când Honda se potrivește ca o brățară FitBit

Vrem să-i cunoaștem mai bine pe cei care aleg o Honda ca partener de drum, să vedem de ce au optat pentru un anumit model și cum evaluează mobilitatea oferită de un automobil japonez. La Asko, alegerile sunt dublate de calități comune și de visuri care se împlinesc. Am făcut o serie de interviuri cu oameni din diferite domenii, pentru a descoperi dacă există vreo legătură între profesia lor și brand-ul Honda. Astăzi stăm de vorbă cu Mihai Moldovanu, IT-ist la FitBit. 

Cum te numești și cu ce te ocupi?

Mihai Moldovanu. Mi se spune Cop. Lucrez în IT ca Lead Site Reliability Engineer la FitBit.

De cât timp conduci un automobil Honda? L-ai botezat în vreun fel?

Honda o conduc din 2010. Este botezată „Red Force One”.

Care sunt primele trei valori care îți vin în minte când spui Honda?

Fiabilitate, design și dotări.

Povestește-ne o întâmplare pe care le-ai spus-o și prietenilor despre tine și mașina ta.

Greu de spus o singură poveste. Pentru că mă leagă multe amintiri de ea. E mașina în care am slăbit 7 kg în 5 zile și am parcurs  5.000 de km în 5 zile. E mașina cu care am urcat pe Grosslocker Hochalpenstrasse. E mașina în care am mers iarnă de iarnă trei oameni, cu tot cu echipamentele de snowboard. Și, în același timp, e mașina cu care merg la muncă.

Ce legătură găsești între automobilul tău Honda și profesia pe care o ai?

Fiabilitatea cred că este legătura cea mai potrivită. De multe ori, plec în ultimul moment și știu că trebuie să ajung la timp. Și mă bazez pe Honda că voi ajunge fără probleme și în timp util. Iar a doua legătură ar fi „cutting edge tech”: Honda este o mașină desprinsă din SF-uri. De la aspect, până la dotări.

Dacă mâine ți-ai vinde automobilul, ce i-ai spune viitorului proprietar despre el?

Nu cred că aș vinde-o. Eventual, aș dona-o cuiva care ar ști cât de bine se conduce. Și i-aș spune cât de bine m-am înțeles eu cu Honda.

Leave comments

Your email address will not be published.You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top