Unde poți conduce o Honda virtual? Îți spunem noi!

Privești în parcare și îți amintești de toate momentele frumoase alături de Honda? Știm că așteptarea pare nesfârșită, dar cu siguranță te vei bucura curând de călătorii liniștite. Până atunci, ce ar fi să testezi câteva modele Honda de pe canapea? Nu privești prin parbrizul mașinii, ci pe ecranul consolei tale. Am pregătit o listă cu jocuri în care Honda face senzație în rândul mașinilor de curse, iar adrenalina ta va crește de la primul click.  

Asphalt 9

Fie pe consolă sau pe smartphone, experiența de la volan va fi conturată de grafica bună a jocului, locurile virtuale pe care le poți străbate, dar și de gama largă de modele de mașini pe care le poți încerca. Dacă n-ai fost printre fericiții care au condus un NSX, online-ul îți poate da o parte din această experiență.

Need for speed: Most Wanted

NFS a devenit deja veteran în ceea ce înseamnă joc video plin de adrenalină. Chiar și atunci când poliția te urmărește, trebuie să faci cumva să ajungi la sfârșitul traseului. În gama de modele, vei zări un Type-R Integra, un S2000, dar și Honda Jazz. Pe locuri, fii gata, staaaart!

CSR Racing 2

Pe lângă intensitatea cu care o să-l joci, jocul vine la pachet cu modele clasice pe care le poți colecta și restaura. Vei putea încerca mai multe variante de NSX și Civic, chiar și generația actuală. Sună-ți prietenii și concurați de la distanță!

Real Racing 3

În acest joc vei avea parte de multe curse și provocări: are aproape 40 de circuite diferite. La începutul jocului vei putea alege două modele Honda, însă pe parcurs posibilitățile cresc. NSX, Integra și nu numai te așteaptă să te bucuri de cursă!

Sursa: hondadreams.es

După joacă, te invităm la realitate! Programează-te la test drive: avem o gamă largă de modele pe care le poți testa!

Tu ce te joci astăzi? 🙂

 

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top