Portret de consilier

– Bună ziua, sunt Alex de la Asko. V-a ajuns Honda în țară!

Un consilier de vânzări dă vestea asta de câteva ori pe săptămână. E ca doctorul de la maternitate când anunță dacă e sănătos copilul și dacă e fată sau băiat. Doar că aici, viitorul proprietar Honda poate alege de la început culoarea ochilor, îmbrăcămintea și cât de năzdrăvan va fi copilul, iar nota primită va fi, categoric… zece!

Dincolo de costumul elegant și cravata mereu bine fixată, se află un îndrumător. În fișa postului scrie „consilier de vânzări“. Noi am puncta, însă, că este un consilier de viitor. Când alegi să cumperi o mașină, e clar că va fi prezentă într-o bună parte a viitorului tău. Așadar, consilierii noștri sunt aici ca să te ajute să-ți îmbunătățești viitorul.

Valorile după care ne ghidăm zi de zi sunt respectul, sinceritatea, seriozitatea și proactivitatea. Oferim indicații în funcție de cerințele pe care le ai de la un automobil și-ți recomandăm doar ce suntem siguri că ți se potrivește. Suntem oamenii faptelor, nu ai vorbelor: ne asumăm termenele stabilite și indicațiile rostite.

Credem că relația cu o mașină este un mariaj pe termen lung, care trebuie să aducă liniște, siguranță și încredere la fiecare drum. Ca dealer, îți oferim garanția unui certificat de căsătorie greu de rupt prin gropi sau din cauza altor tentații, pentru că suntem adepții fidelității…

Te așteptăm în showroom ca să facem cunoștință! 🙂

1 Comment

  • Radu| 03.05.2018 at 13:03 Reply

    Un tip cam cum ar trebui sa fie mai mulți din acest domeniu: cunoscător in ale mașinilor, pasionat de Honda, încrezător și optimist (deși pe mine nu el m-a “moșit” când a fost mașina gata de livrare 😝, l-a lăsat pe Bogdan care e la fel de “mișto”). O echipa frumoasa 👍🏻.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top