Noua eră a performanței hibride: SUV-ul Honda ZR-V!

De-a lungul vieții facem mai multe tipuri de investiții: în educație, în sănătate, în imobiliare… și, de nevoie sau plăcere, în soluții de mobilitate. Când alegem un automobil pentru noi sau familia noastră, sunt prioritare siguranța și confortul. Cei care aleg o Honda primesc mai mult decât atât. E un cadou pentru orice pasionat auto și un amplificator al trăirilor la volan.

 

Odată cu lansarea Honda ZR-V, gama de modele s-a îmbogățit cu un SUV care comprimă elementele cele mai iubite de către comunitatea Honda: un design proiectat pe un șasiu sportiv, motorul puternic al Civicului și confort maxim.

 

 

Modelul este disponibil în două echipări, Sport și Advance. Motorizarea full-hybrid este formată dintr-un motor pe benzină de 2.0 L, o combinație de motoare electrice si o baterie, încărcată de sistemul de frânare regenerativă. Totul tradus în 184 CP, un cuplu maxim de 315 Nm și transmisie automată. Deci, bucurie pentru card, va fi folosit mai rar la benzinărie, deoarece are până la 1000 km autonomie!

 

 

Te poți bucura de experiența la volanul Honda ZR-V în trei moduri: Electric Drive, Hybrid Drive și Engine Drive. Practic, poți alege dintre puterea silențioasă, distanțele mari și viteză! Noul model răspunde tuturor nevoilor care pot apărea într-o călătorie.

 

Interiorul a fost proiectat pentru ca întreaga ta atenție să fie asupra drumului și a emoțiilor pe care ți le trezește acesta. Scaunele din față cu funcție de stabilizare a corpului, tapițeria din piele, comenzile intuitive de pe volan și sistemul audio Bose creează un spațiu în care corpul tău se relaxează și devine unul cu habitaclul.

 

 

Informația circulă prin sistemul de infotainment 9″, Honda Connect, cu integrare smartphone prin Apple CarPlay și Android Auto, și afișajul head-up display care comunică informațiile esențiale. Când confortul atinge asemenea cote, îți vei dori să mai conduci câțiva kilometri în plus! Iar cu încărcarea prin 4 porturi USB sau opțiunea wireless, toți pasagerii vor călători în armonie.

 

Fie că ai o familie mare, o casă în zona rurală sau îți plac călătoriile, portbagajul este pe lista de priorități a oricui. Honda ZR-V îți vine în ajutor când ai mâinile pline de bagaje și este echipată cu sisteme importante pentru portbagaj: acționare electrică de la cheie sau buton, deschidere fără mâini și funcție Walk Away. Capacitatea portbagajului pornește de la 380L și poate să ajungă până la 1322L. E simplu să obții mai mult spațiu pentru echipamentul tău de ski! Trebuie doar să acționezi bancheta rabatabilă 60/40 dintr-o singură mișcare.

 

Iar pentru cei care visează la puțină adrenalină, SUV-ul are două evacuări reale pentru un plus de sportivitate. Acestea vin în completarea formei îndrăznețe și a liniilor sculptate, împreună cu jantele de 18″ din aliaj cu design unic și garda la sol de 180 mm.

 

 

Siguranța nu este o dotare opțională. ZR-V este echipat cu Honda Sensing, o serie de funcții care vor avea grijă de tine și de cei dragi ție în fiecare călătorie: Sistem de Frânare pentru Atenuarea Coliziunilor, Avertizare Părăsire Bandă de Circulație, Sistem de Asistență Menținere Bandă, Cruise Control Adaptiv cu Low-Speed Following și Traffic jam assist.

 

ZR-V e un mix perfect între eficiență, echilibru, economie de combustibil și sportivitate! E concluzia la care au ajuns cei care l-au condus până acum. Vino să te convingi și tu, programează un test drive!

 

 

Ne găsești în showroomurile Honda by Asko Group, de pe Bd. Tudor Vladimirescu 29A, Sector 5 și pe Șos. de Centură 57, Chiajna.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top