Honda la Salonul Auto de la Paris

Desfășurat la sfârșitul lunii septembrie, Salonul Auto de la Paris a conferit contextul ideal pentru numeroase premiere în industria automobilelor. Honda s-a ridicat la așteptările fanilor săi și a oferit o serie de surprize de-a lungul întregului eveniment.

Ca să ne asigurăm că ai ținut pasul cu noutățile, recapitulăm în rândurile de mai jos toate veștile cu care trebuie să fii la curent:

1. Civic, cel mai vândut model din gama Honda, a ajuns la a zecea generație și odată cu premiera mondială a versiunii hatchback, Honda a lansat și versiunea europeană Sedan a compactei Civic. Se așteaptă ca noua Honda Civic să ajungă pe piața europeană la începutul lui 2017, în ambele variante de caroserie.

All-new 2017 Civic hatchback

2. O altă noutate de la Paris a reprezentat-o ediția specială Jazz Spotlight, având la bază conceptul Jazz Keenlight, prezentat în această primăvară la Geneva. Noul Jazz aduce în plus modificări estetice subtile ale caroseriei, precum și câteva schimbări aplicate la interior.

Jazz Spotlight

3. La scurt timp după debutul celei de-a zecea generații Civic, Honda a dezvăluit primele imagini cu prototipul lui Civic Type-R. Hatchback-ul deține un kit exterior aerodinamic agresiv, jante de 20 de inci şi blocuri optice cu LED-uri. Celebra siglă roșie Honda ‘H’ – care împodobește toate modelele R Type – stă deasupra unei noi aerisiri aflate pe botul mașinii.

New Civic Type R Prototype breaks cover in Paris

Back to top