CR-V: încă scriem povestea

Au trecut mai bine de 20 de ani și încă scriem povestea…

Ne bucurăm de fiecare dată când apare o versiune îmbunătățită. În primul rând, pentru că avansăm, iar evoluția e oglinda eforturilor pe care le facem ca să devenim mai buni. În al doilea rând, pentru că suntem constanți: valori ca fiabilitate, dinamică și echilibru se moștenesc de la un model la altul, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care cei mulți clienți rămân fideli brand-ului Honda.

E valabil pentru toate modelele noastre, dar astăzi ne referim la Noul CR-V. Weekend-ul trecut, am avut familie mare de CR-V-uri în parcarea noastră din Chiajna. Câte un model din toate cele cinci generații a poposit aici pentru câteva ore. Posesorii lor au venit să-l cunoască pe cel mai nou membru al familiei, să-l studieze și să se plimbe cu el.

 

Noul CR-V are cel mai sofisticat șasiu din istoria modelului. Dacă ar fi să-i găsim un sinonim, un singur cuvânt nu ar fi de ajuns, pentru că excelează la capitolele stabilitate, tehnologie, confort, spațiu, transmisie, dar mai ales… siguranță. Promite o experiență de condus desăvârșită, mai ales că vine în ajutorul celui care îl conduce: îți spune când să apeși frâna pentru a intra în funcțiune sistemul start/stop, iar faza lungă se stinge automat când întâlnești din sens opus un alt participant la trafic.

Noul CR-V se ramarcă și datorită sistemului 4X4 de transmisie și suspensiilor care te fac să te simți comod în trafic. În plus, e ideal pentru familiile numeroase, pentru că oferă flexibilitatea de a transporta până la 7 persoane.

 

De toate aceste lucruri și nu numai, s-au convins cei prezenți sâmbătă la întâlnirea organizată de Andrei Beța, colegul nostru de la vânzări. Oamenii au văzut chiar și ce vede doar asfaltul: cum arată mașina dedesubt, pentru că am urcat un CR-V pe elevator, ca să-l descoperim cu totul.

Photo credit: Lazăr Dinu

3 Comments

  • Cezar Florea| 27.11.2018 at 22:45 Reply

    Salut,

    Ar fi fost dragut sa trimiteti poate invite-uri si celor care au deja CRV….sau clientii vechi nu mai conteaza? Ar fi poate mai interesant sa trecem la Toyota????

    Multumesc.

    • FLORIN CRISTEA| 29.11.2018 at 05:41

      Urmariti si dvs Intalniri CRV’isti pe forum si veti afla la timp de evenimentele de genul acesta si nu numai. Majoritatea celor care au fost la aceasta intalnire sunt posesori de HONDA CRV mai vechi sau mai noi. Oricum a fost o intalnire ok. Organizatorii au fost la inaltime ..dl Beta ..dl Maruta .

  • FLORIN CRISTEA| 29.11.2018 at 05:46 Reply

    Ca un punct de vedere personal preferam masina asta in loc de 1,5 T un 2.0 T. Cam atat..in rest e o masina “capabila”…

    Leave comments

    Your email address will not be published.



    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    Back to top