Asko, Dealer-ul Tău Honda, devine Asko Group

Dragă pasionat al mărcii Honda,

În 15 ani de existență, Asko, dealer-ul tău Honda, a evoluat și a ajuns mai mult decât o reprezentanță auto. Suntem o familie care se extinde pe zi ce trece: am devenit partener de mobilitate pentru mii de persoane.
Ne mândrim să fim alegerea ta între atâtea opțiuni posibile. Pentru că evoluția înseamnă adaptare, transformare și inovație, vrem să răspundem unei plaje cât mai mari de cerințe, așa că deschidem umbrela un nivel mai sus. E timpul pentru o nouă identitate care să reflecte misiunea noastră, dar și pentru un portofoliu lărgit de opțiuni auto: Asko Group. Odată cu noul brand, misiunea noastră este să creștem standardele soluțiilor pe care ți le oferim, ne dorim să fim răspunsul când cauți automobilul și serviciile perfecte pentru tine.


Ce se va schimba pentru tine? Vei avea mai multe opțiuni. Ne strângem sub umbrela Asko Group, schimbăm logo-ul și mărim familia cu alte brand-uri auto. La noi, vei găsi în continuare soluții de mobilitate care răspund nevoilor tale și continuăm să lucrăm pentru a deveni din ce în ce mai buni.De acum, te așteptăm pe https://honda.asko.ro!
Mulțumim că ești alături de noi!

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top