3 produse Honda care nu sunt nici mașini, nici motociclete

Dacă nu are motor, nu doresc să îl produc”, a declarat Soichiro Honda în 1967. Și așa a fost: de-a lungul a zeci de ani de expansiune și diversificare, Honda a adaugat în catalogul de produse tot felul de generatoare și toate tipurile de mașini industriale.

În acest mod, direcția dată de fondator a împiedicat compania să se piardă în diversificarea prea vastă a multor altor companii japoneze.

Cu toate acestea, în laboratoare Honda există mult mai mult decât mașini și motociclete. Noi am făcut o selecție de 3 produse Honda care merg dincolo de mobilitatea pe roți.

1. Miimo, mașina de tuns iarbă
Inteligență artificială pentru aranjarea peluzei? Exact. Ideal pentru cei care nu au timp de a utiliza o mașină de tuns tradițională, Honda a creat dispozitivul Miimo, roboțelul care tunde singur iarba. Acesta dispune de mai mulți senzori și se întoarce singur la dock-ul de reîncarcare atunci când se descarcă.

honda_miimo

 

2. Pompă de apă portabilă

WX 10 este cea mai mică dintre pompele de apă oferite de Honda.

Aceasta este echipat cu un motor economic, în patru timpi, având un design super-compact și ușor, ceea ce îi permite să funcționeze în orice poziție.

Pompa este menită să fie plasată oriunde ai nevoie de ea și vine cu o lungime furtun de cinci metri. Puternică, practică, eficientă și curată, este un simbol al filozofiei Honda.

honda_wx10

 

3. Un generator pentru orice ocazie

Util atât dacă este folosit pentru alimentarea cu energie electrică de rezervă în timpul căderilor de tensiune, cât și în cazul în timpul unor activități de recreere, generatorul portabil EU70is este, probabil, modelul cel mai eficient al gamei largi de generatoare de brand.

Poate ajunge până la 7000 W și este proiectat pentru încărcarea în condiții de siguranță a dispozitivelor de comunicare, precum laptop-uri și are o eficiență ridicată care oferă până la 18 ore de funcțioanare cu o singură cutie de benzină. Este atât de silențios încât devine greu de observat, dar cu siguranță prezența lui ar putea fi soluția în multe situații.

honda_eu70i

Back to top