EFICIENȚĂ ȘI CONFORT CU SCUTERELE HONDA

„N-am timp să ajung!“ – Auzim tot mai des acest răspuns de la prietenii care stau la celălalt capăt al orașului… Pentru că într-o urbe mare precum Bucureștiul, planificările traseelor zilnice pot fi date peste cap de aglomerația din trafic.

„Ok, fac cumva să ajung, dar găsesc loc de parcare?“ – Asta înseamnă să te organizezi bine și să pleci cu cel puțin o oră înainte de acasă, pentru a avea certitudinea că vei fi acolo la ora stabilită. Problema apare când harta îți arată că ești unde trebuie, dar trebuie să mai petreci minute bune la volan în căutarea unui loc în care să lași mașina.

„Ne vedem la ora X!“ – Rostită fără nicio emoție, e siguranța pe care o simți în vocea cuiva care a ales deja să răspundă traficului urban cu două roți. Mai ales că de când a intrat în vigoare legea 125B, poți conduce un scuter de 125 cmc doar cu permis categoria B!


Dacă ai vizitat Roma sau Atena, cu siguranță ai simțit un pic de invidie față de modul în care atât italienii, cât și grecii, tratează lucrurile cu nonșalanță și nu iau provocările de zi cu zi atât de în serios. Rar apar pe străzile lor oameni încruntați, iar asta se datorează și stilului de viață ales, bazat pe mai multă eficiență. Oare câte scutere or avea pe metru pătrat?

Scuterul este alternativa excelentă pentru mașina personală sau transportul în comun: ai parte de mai multă flexibilitate, economisești timp, costurile de deplasare sunt reduse, dispare grija de a găsi un loc de parcare, iar atenția ți se menține trează.
Dacă vrei să conduci un scuter fără să mai susții vreun examen, poți beneficia de avantajele legii 125 B. Trebuie doar să ai 24 de ani împliniți și permis cat. B de cel puțin doi ani și să urmezi un curs de 10 ore de pregătire practică în cadrul unei școli moto, în urma căruia vei primi o adeverință de absolvire. Apoi, te vedem în trafic pe două roți!

La Honda Moto by Asko Group, ai la dispoziție patru modele de 125 cmc: PCX125, Forza 125, SH Mode 125, SH 125i. Mai jos, le-am făcut CV-urile pe scurt, ca să te decizi care se potrivește stilului tău de viață!

PCX 125


Putere: 12.5 CP; Înălțime șa: 764 mm; Consum mixt: 2.1 L/ 100 km

Este practic și confortabil, iar dacă-l alegi, te răsplătește cu timp, eficiență și costuri reduse. Sistemul Honda Selectable Torque Control monitorizează aderența roții din spate și oferă mai multă încredere în caz că te prinde ploaia pe drum.
E construit pe un cadru din oțel durabil, ceea ce îl face și manevrabil în orașul aglomerat, iar confortul este sporit deoarece cursa suspensiei spate a fost mărită și arcurile sunt mai puternice.
Volumul total de sub șa este de 30.4L și are și o priză USB C. Are priză și la public, e unul dintre cele mai căutate scutere din gama noastră!

FORZA 125


Putere: 14,5 CP; Înălțime șa: 780 mm; Consum mixt: 2.4 L/ 100 km

Scuterul sportiv care îmbină perfect stilul modern cu spiritul practic!
Motorul de 14.5 CP oferă un consum redus de combustibil, sistemul Smart Key și parbrizul reglabil electric garantează confort și versatilitate, iar vizibilitatea e îmbunătățită datorită farurilor LED.
În plus, în spațiul de depozitare de sub șa încap două căști integrale, iar în compartimentul pentru mănuși vei găsi un port USB C.

SH Mode 125


Putere: 11.4 CP; Înălțime șa: 765 mm; Consum mixt: 2.1 L/ 100 km

Pregătit să cucerească orașul alături de tine! Datorită roților mai mari, cadrului de oțel ușor și înălțimii șeii de 765 mm oferă manevrabilitate absolută în trafic, iar platforma de sprijin pentru picioare aduce un plus de confort.
Volumul spațiului de sub șa este de 18.5 l, deci îți încap și alte lucruri pe lângă cască, iar în compartimentul pentru mănuși ai un port USB C, pentru ca telefonul tău să aibă bateria mereu full.
Vine cu sistem de iluminare LED premium, este ecologic (compatibil cu normele Euro 5) și are Smart Key, pornește dacă ai cheia în buzunar. Pornește și tu la drum cu eficiență și economie!

SH125i


Putere: 13 CP; Înălțime șa: 799 mm; Consum mixt: 2.19 L/ 100 km

Visezi la un scuter elegant și aerodinamic? L-ai găsit! SH125i vine cu far full LED, cadru din oțel tubular ușor și dinamic și amortizoare spate duble, ceea ce înseamnă că șocurile vor fi absorbite mai bine în timpul călătoriilor și tu vei avea un control absolut! Are afișaj LCD și cheie Smart.
Dispune și de sistemul Honda Selectable Torque Control pentru a gestiona tracțiunea roții din spate și este în conformitate cu normele Euro 5.

Leave comments

Your email address will not be published.



You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top