Campanie de rechemare în service - airbag-uri Takata

Campania de rechemare privind capsa de declanșare a airbag-ului Takata la nivel global afectează o serie de producători de autovehicule și prezintă un risc foarte ridicat de siguranță. Consultă informațiile de mai jos pentru mai multe detalii și pentru a verifica dacă vehiculul tău Honda este afectat.
Pericolul pentru tine și pasagerii tăi
În cazul unui impact în care este pus în funcțiune airbagul, capsa de decanșare a airbagului se poate aprinde în așa fel încât să creeze o presiune internă excesivă. Ca urmare, carcasa de metal se poate rupe, iar fragmentele de metal pot fi propulsate prin airbag în interiorul vehiculului.
Acest lucru poate duce la vătămări grave sau, în cazuri extreme, chiar la deces.
Ce ar trebui să faci în continuare?
Verifică dacă vehiculul tău Honda este afectat. În cazul în care este afectat, te rugăm să te înscrii în formularul de mai jos pentru a înlocui GRATUIT componentele necesare.
Ce va face Honda?
Odată ce autovehiculul este recepționat de către noi, vom instala un dispozitiv de umflare nou în modulul airbag. Operația de inlocuire a componentelor va dura aproximativ o oră și va fi efectuată GRATUIT.
În afară de orice preocupări legate de siguranță, rechemările și actualizările produsului îmbunătățesc și calitatea pe termen lung a produselor noastre și experiența ta de a deține o Honda. De aceea, te sfătuim cu tărie să faci lucrarea recomandată. Îți recomandăm, de asemenea, să ne consulți pentru informații despre activitățile de rechemare.

ÎNSCRIE-TE

Back to top