📷 eblogauto.ro / Mihai Dumitrescu

Ofertă Jazz Full Hybrid: 20.490 € cu TVA, prin Programul Rabla*

Redefinirea automobilului compact!
Jazz Full Hybrid promite o nouă experiență ECO în marile aglomerații urbane:
✔ consum redus;
✔ 109 CP;
✔ trei moduri de rulare: EV Drive, Hybrid Drive și Engine Drive;
✔ în oraș, poate rula 80% din timp PUR electric;
✔ de 0 la 100 km/h în 9.4 secunde;
✔ 10 airbag-uri, inclusiv unul central și airbag-uri laterale pentru pasagerii din spate;
✔ cel mai spațios din clasa sa: 1203l;
✔ Android Auto și Apple CarPlay Wireless.
Honda Jazz Hybrid este considerată cea mai confortabilă mașină din clasa sa. Inginerii japonezi au dezvoltat design-ul, structura scaunelor și elementele ergonomice simultan, ceea ce asigură confortul și stabilitatea de care orice șofer are nevoie când se află la volan. Îmbunătățirea structurii din spate a scaunului garantează o postură corectă în orice călătorie.

SIGURANȚA este o prioritate!
Jazz Full Hybrid vine echipat cu ultima generație HONDA SENSING, un sistem care înglobează mai multe tehnologii de siguranță activă, astfel încât tu și familia ta să fiți în siguranță la fiecare drum. Detectează ceea ce șoferii ar putea scăpa din vedere în timpul deplasării și intervine pentru a preveni un eventual accident atât prin avertizare sonoră și vizuală, cât și prin frânare automată, dacă este cazul…
Ce presupune Honda Sensing?
Mașina păstrează banda de circulație. Dacă obosești la volan și ai tendința de a conduce în afara carosabilului, Honda Sensing te avertizează din timp și se folosește de servodirecția asistată electric pentru corectarea și păstrarea mașinii tale pe banda de circulație.
Frânează automat, în caz de posibilă coliziune, chiar și la viteze mici: nu detectează doar mașini, ci și pietoni. Păstrează distanța corespunzătoare față de automobilul din față, datorită sistemului Cruise Control adaptiv. În plus, te avertizează dacă o altă mașină din trafic ți-ar putea tăia calea.
Identifică semnele de circulație care sunt aplicabile zonei pe care o traversezi: le recunoaște din timp și le aduce pe monitor, putând afișa două simultan. Astfel, îți poți adapta viteza la drum, în funcție de indicatoarele pe care le întâlnești sau poți activa limitatorul de viteză inteligent, cu ajutorul căruia nu vei depăși limita impusă pentru segmentul de drum pe care te deplasezi.

Livrare imediată

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
ASKO INTERNATIONAL S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Andrei Beța

Andrei Beța

Director Vânzări - Asko Vest

Alexandru Scăunașu

Alexandru Scăunașu

Director Vânzări - Asko Centru

Bogdan Constantin

Bogdan Constantin

Consilier Vânzări

Bogdan Martinescu

Bogdan Martinescu

Consilier Vânzări

Oferta este valabilă pentru modelul Honda Jazz Hybrid, versiunea Elegance, prin Programul Rabla.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil! Imagini cu titlu de prezentare.