Noul Jazz

De la 15.150€, TVA inclus

Small car. Big impression.

Noua formă a caroseriei Honda Jazz emană stil și rafinament, cu un look mai cizelat și dinamic. Noul motor 1.3 EDT sporește puterea în timp ce minimizează emisia de CO2, iar cele 6 trepte de transmisie manuală oferă o mai bună economie a resurselor și o călătorie mai plăcută. Cele 8 culori disponibile iți oferă experiența autentică Honda Jazz într-un mod care ți se potrivește.

As if by magic

Honda Jazz se adaptează perfect nevoilor tale, iar Magic Seats iți oferă versatilitate oricând este necesară. Indiferent că vrei să mergi în oraș sau la munte cu bicicleta, mașina poate fi transformată prin apăsarea unui buton sau prin simpla acționare a unei manete.

Totul la îndemână

Întreg habitaclul a fost reconstruit din materiale premium, de calitate superioară. Totul este la îndemână, de la opțiunile intuitive de control amplasate pe volan la sistemul avansat Honda Connect pe care îl poți accesa oricând cu ajutorul ecranului tactil de pe bord.

GALERIE

Chrome Pack

Pachetul îți scoate în evidență automobilul cu elemente de crom pentru un plus de eleganță. Include o decorație inferioară față, o decorație a hayonului și decorații pentru geamuri.

Convenience Pack

Pachetul reprezintă o colecție de accesorii proiectate cu stil pentru a-ți proteja mașina de zgârieturi, noroi și nisip. Include praguri uși, bandouri tampon pentru bară față și spate, bandouri laterale, apărătoare noroi față și spate.

jazz-tehnologie-1

Honda CONNECT oferă o conectivitate excelentă pentru a fi în permanență conectat atunci când te afli pe drum prin intermediul Wi-Fi tethering* or Mobile Wi-Fi Router. Ecranul tactil de 7” al sistemului Honda CONNECT poate fi personalizat cu fotografiile tale favorite.

jazz-tehnologie-2

Considerăm că cea mai bună modalitate de a evita coliziunile este să fii cu un pas înainte, motiv pentru care îți oferim tehnologiile noastre Advanced Driver Assistance. Acestea ajută șoferul acționând ca senzori suplimentari, avertizând și reacționând atunci când este necesar.

jazz-tehnologie-3

Siguranța pasagerilor tăi, a celorlalți participanți la trafic și a pietonilor a fost întotdeauna una dintre cerințele fundamentale de design. Iată de ce am echipat noul model Jazz cu o serie de tehnologii avansate, majoritatea dintre acestea fiind dotate standard în cadrul gamei.

jazz-accesorii-1

SUPORT TABLETĂ
Pentru ca pasagerii tăi să nu se plictisească, puteți adăuga suportul pentru tabletă. Pozițiile diverse ale suportului oferă spațiu confortabil pentru a viziona un film, pentru a citi e-mailuri sau pentru jocuri.

jazz-accesorii-2

TAVĂ PORTBAGAJ CU ELEMENTE DESPĂRȚITOARE
Creată perfect după forma portbagajului, tava de portbagaj impermeabilă cu margini ridicate va proteja portbagajul împotriva murdăriei și zgârieturilor.

CULORI DISPONIBILE

Descarcă prețuri, specificații și alte informații

AFLĂ MAI MULTE

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal menționate mai sus să fie prelucrate de către Asko¹ în scopurile expres acceptate de mine în cele ce urmează, pentru o perioadă de 6 (șase) ani.

Am luat la cunoștință că datele îmi vor fi prelucrate în concordanță cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 și sunt de acord cu acest lucru.

De asemenea, imi dau acordul ca datele mele să fie transmise și prestatorilor de servicii contractați de Asko (avocați, consultanți, auditori, instituții de credit, societăți de asigurare, societăți de arhivare / stocare documente, societăți care imprimă, administrează și / sau transmit facturi / deconturi / notificări, societăți de prelucare a datelor, curieri, agenții de sondare a clienților etc.) și către alte companii din grupul Honda în scopul îmbunătățirii activității comerciale și de vânzări.

Când divulgăm informațiile tale personale, ne vom asigura că acestea sunt utilizate în scopuri compatibile cu cele descrise în prezenta notificare.

Am luat la cunoștință că am dreptul să solicit oricând accesul, restricționarea, rectificarea sau ștergerea datelor personale și să îmi retrag acordul exprimat adresând electronic o cerere la adresa de e-mail unsubscribe@asko.ro sau telefonic la numărul 021.430.3107. De asemenea, am luat la cunoștință că am dreptul de a mă opune prelucrării datelor mele personale precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale numai în scopul desfășurării activităților selectate mai jos în legătură cu marca:

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu bifezi „Honda (auto noi și rulate)” în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la notificări / informări: în vederea transmiterii către mine a informărilor privind data următoarei revizii și a ITP-ului.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la oferte relevante: în vederea transmiterii către mine a ofertelor despre modele de mașini, piese de schimb, accesorii sau alte produse sau servicii oferite de Asko.

Nu te putem contacta în legătură cu solicitări de ofertă, programări de test drive sau oferirea de informații suplimentare despre automobile Honda noi dacă nu îți oferi acordul în câmpul de mai sus.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la sondaje de opinie: în vederea obținerii opiniei mele despre produsele comercializate și serviciile furnizate de Asko.

Solicit ca Asko să utilizeze datele mele personale în scopul desfășurării activităților referitoare la invitații la evenimente: în vederea invitării mele la evenimente legate de produsele și serviciile oferite de către Asko.

Aleg modalitățile prin care doresc să fiu contactat în vederea derulării activităților acceptate de mine mai sus:

Pentru o comunicare cât mai bună și mai rapidă în legătură cu cele solicitate, îți recomandăm să bifezi „Telefonic” în câmpul de mai sus. Astfel, ne vei permite să te contactăm pe numărul tău de telefon personal.

Am luat la cunoștință că am dreptul de a mă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (B-dul Gen. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, București, cod poștal 010336, telefon 031.805.9211) și instanței de judecată competente pentru orice încălcare a modului de utilizare a datelor mele personale.

¹Asko reprezintă ASKO INTERNATIONAL S.R.L.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L.
Adresă: Calea Giulești nr. 121D, Sector 6, București, România;
Capital social: 2.000 RON;
CUI: 14988790;
Nr. înreg. ONRC: J40/11094/2002;
Showroom Centru: tel. 021.430.3107;
Showroom Vest: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
Service și piese de schimb: tel. 021.311.2630, fax 037.409.3108;
E-mail și web: office@asko.ro, http://asko.ro.

Back to top