Honda Easy Buy

Modelul preferat, direct la tine acasă cu Honda Easy Buy

Am simplificat fiecare etapă din procesul de achiziție ca tu să te bucuri cât mai repede de experiența care contează cel mai mult: să fii la volanul mașinii tale Honda.

Este important pentru noi să te bucuri cât mai rapid de cea mai bună experiență. Pentru asta, am creat Honda Easy Buy, programul de achiziție care pune timpul și siguranța ta pe primul loc.

Beneficiile Easy Buy

Beneficiile
Easy Buy

Accesezi rapid informații detaliate
Îți trimitem pe mail specificații, broșuri detaliate, prezentări video și, bineînțeles, oferta personalizată pentru orice model Honda.

Testezi mașina acasă sau la birou
Putem veni la tine acasă sau la birou pentru a testa mașina dorită.*

Rezolvi documentația online
Ne putem ocupa de toate documentele pentru tine, de la asigurare RCA, CASCO la documente leasing, înmatriculare, etc.**

Primești mașina la tine acasă
Putem să-ți aducem mașina la tine acasă după ce o pregătim de livrare în service-ul nostru.***

Cum funcționează?

Cum funcționează?

PASUL 1
Ne soliciți informații detaliate
Ai pus ochii pe un model Honda? Acum poți solicita imediat informații detaliate de la Asko Group, fără să fie nevoie să te deplasezi. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul din josul acestei pagini sau să ne suni.
PASUL 2
Îți oferim toate informațiile necesare
În cel mai scurt timp, revenim cu informații detaliate la zi pentru modelul dorit prin email și telefon. Acestea includ broșura modelului, broșura de accesorii și echipări și alte detalii cheie despre mașina ta Honda preferată.
PASUL 3
Faci test drive la tine acasă sau la birou
Știm că timpul tău este limitat și că preferi să te bucuri de el în alte feluri, așa că am schimbat felul în care facem test drive-uri. Cu Honda Easy Buy, modelul ales vine la tine pentru test, fie la birou, fie acasă. Tu alegi.*
PASUL 4
Primești documentația prin curier sau e-mail
Dacă dorești, ne ocupăm de toate documentele necesare pentru achiziția unui model Honda, fie că vorbim de asigurarea RCA sau CASCO, documentele de leasing sau de înmatriculare. Totul online, apoi le primești prin curier gata de semnătură.**
PASUL 5
Îți livrăm mașina acasă
După ce facem ultimele pregătiri în service-ul nostru, modelul tău Honda este gata de livrare direct la tine acasă. Un reprezentant Asko Group va livra pe platformă noua ta mașină până la adresa pe care ne-ai furnizat-o.***

Modele Honda eligibile prin Easy Buy

Modele Honda eligibile
prin Easy Buy

Civic 5D
de la 22.400€ cu TVA
Civic Sedan
de la 23.300€ cu TVA
HR-V
de la 24.050€ cu TVA
CR-V
de la 32.640€ cu TVA
CR-V Hybrid
de la 34.150€ cu TVA

Înscrie-te în programul
Honda Easy Buy

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Andrei Beța

Andrei Beța

Director Vânzări - Asko Vest

Alexandru Scăunașu

Alexandru Scăunașu

Director Vânzări - Asko Centru

Bogdan Constantin

Bogdan Constantin

Consilier Vânzări

Bogdan Martinescu

Bogdan Martinescu

Consilier Vânzări

* Disponibilitatea modelelor aflate la dispoziția Asko Group, precum și distanța până la care se poate deplasa reprezentatul de vânzări pentru test drive rămâne la latitudinea Asko Group.
** În cazul unui contract de finantare prin leasing sau credit bancar, clientul se supune condițiilor de eligibilitate impuse de finanțator.
*** În funcție de distanța față de reprezentanța Asko Group, livrarea mașinii la locația clientului poate genera costuri suplimentare, valoarea acestora fiind comunicată de catre Asko Group la data emiterii ofertei. Este esențială contactarea noastră înainte de încheierea contractului de achiziție a masinii.