Honda ta are nevoie de un refresh ca să înceapă primăvara cu forțe proaspete! În fiecare călătorie se reflectă grija pe care i-o porți. Las-o pe mâna profesioniștilor pentru a fi în formă și în noul sezon!

Am pregătit o reducere de 20% la componentele de suspensie și la elementele de transmisie, piese care reprezintă un risc mai mare de deteriorare în sezonul rece. În service-ul nostru vei găsi piese originale, tehnicieni cu experiență și garanția manoperei. Cafeaua este din partea casei!

Honda ta are nevoie de un refresh ca să înceapă primăvara cu forțe proaspete!

 

În fiecare călătorie se reflectă grija pe care i-o porți. Las-o pe mâna profesioniștilor pentru a fi în formă și în noul sezon!

Am pregătit o reducere de 20% la componentele de suspensie și la elementele de transmisie, piese care reprezintă un risc mai mare de deteriorare în sezonul rece: bucși, articulații pivoți, brațe, amortizoare, volantă, planetare, ambreiaj sau componente ale cutiei de viteze. În service-ul nostru vei găsi piese originale, tehnicieni cu experiență și garanția manoperei. Cafeaua este din partea casei!

Honda by Asko Group

📌 Șoseaua de Centură 57,
Chiajna, Ilfov.

📌 Calea Giulești 121J,
Sector 6, București.

Ofertă valabilă între 1 februarie – 31 martie 2023
Completează formularul pentru o ofertă
ex: 0798765432
Introdu seria de șasiu din 17 caractere alfanumerice a automobilului tău Honda, ex: JHMGR3850NS200968. Se regăsesște în talon la rubrica E Serie Șasiu.

ASKO INTERNATIONAL S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul cu privire la utilizarea datelor tale pentru a-ți putea transmite informații despre produsele și serviciile noastre. Te rugăm să consulți Politica de protecție a datelor cu caracter personal pentru informații privind modul în care utilizăm datele tale, drepturile de care te bucuri și modalitatea de exercitare a acestora.
Vezi Politica de protecție a datelor cu caracter personal

sau apelează-ne
Șos. de Centură 57

📞 +4021 311 2625

Calea Giulești 121J

📞 +40748 699 996

Back to top