OFERTĂ Civic 5D Red Line, 126 cp: 18.890 € cu TVA, prin Rabla

Civic 5D Red Line, un hatchback care atrage toate privirile și de care cu greu te vei despărți în parcare, o mașină construită în jurul unei componente vitale: tu! Vine cu un propulsor eficient 1.0 VTEC TURBO, care beneficiază de Earth Dreams Technology, oferind echilibrul perfect între performanță și economie, cuplat la o transmisie manuală în 6 trepte.
De ce Red Line?
Roșul e o culoare care provoacă: Civic 5D Red Line te provoacă să îți dorești să-l conduci! Detaliile roșii se regăsesc în cusăturile fine de pe volan, selectorul de viteze și materialul care îmbracă portierele. Iar trăsătura care îl definește cel mai bine pe Civic 5D Red Line este eleronul, care accentuează caracterul sportiv!
Civic 5D vine echipat cu HONDA SENSING, un sistem care înglobează mai multe tehnologii de siguranță activă, astfel încât tu și familia ta să fiți în siguranță la fiecare drum. Detectează ceea ce șoferii ar putea scăpa din vedere în timpul deplasării și intervine pentru a preveni un eventual accident atât prin avertizare sonoră și vizuală, cât și prin frânare automată, dacă este cazul…

Ce presupune Honda Sensing?
Mașina păstrează banda de circulație. Dacă obosești la volan și ai tendința de a conduce în afara carosabilului, Honda Sensing te avertizează din timp și se folosește de servodirecția asistată electric pentru corectarea și păstrarea mașinii tale pe banda de circulație.
Frânează automat, în caz de posibilă coliziune, chiar și la viteze mici: nu detectează doar mașini, ci și pietoni. Păstrează distanța corespunzătoare față de automobilul din față, datorită sistemului Cruise Control adaptiv. În plus, te avertizează dacă o altă mașină din trafic ți-ar putea tăia calea.
Identifică semnele de circulație care sunt aplicabile zonei pe care o traversezi: le recunoaște din timp și le aduce pe monitor, putând afișa două simultan. Astfel, îți poți adapta viteza la drum, în funcție de indicatoarele pe care le întâlnești sau poți activa limitatorul de viteză inteligent, cu ajutorul căruia nu vei depăși limita impusă pentru segmentul de drum pe care te deplasezi.

Livrare imediată

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
ASKO INTERNATIONAL S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Andrei Beța

Andrei Beța

Director Vânzări - Asko Vest

Alexandru Scăunașu

Alexandru Scăunașu

Director Vânzări - Asko Centru

Bogdan Constantin

Bogdan Constantin

Consilier Vânzări

Bogdan Martinescu

Bogdan Martinescu

Consilier Vânzări

Prețul este valabil prin Programul Rabla și include TVA, pentru modelul Honda Civic 5D 1.0 Sport cu accesoriu opțional cameră marșarier inclus!
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil! Imagini cu titlu de prezentare.