Doza ta zilnică de sportivitate

Civic 5D 1.0 M/T Sport Red Line la 20.850 € 17.990 € cu TVA, prin Programul Rabla. Livrare rapidă!
Un hatchback care te pune în centrul atenției, Honda Civic 5D în versiunea Red Line a fost construit în jurul tău. Motorizarea 1.0 VTEC TURBO dezvoltă 126 cai putere, cu un cuplu maxim de 200 Nm. Beneficiază de Earth Dreams Technology, oferind un echilibru perfect între performanță și consum.
Caracterul sportiv al lui Civic 5D este pus în evidență cel mai bine de culoarea roșie, simbolul pasiunii care te provoacă să îi testezi performanțele. În completarea design-ului vin detaliile roșii din habitaclu, care se regăsesc în cusăturile fine de pe volan, schimbătorul de viteze și materialul care îmbracă portierele. O trăsătură definitorie este eleronul, care contribuie la profilul aerodinamic al modelului.
Civic 5D Red Line vine cu:
  • jante de 17 inchi;
  • faruri LED;
  • pedalier sport;
  • scaune față încălzite;
  • vopsea metalizată;
  • portbagaj de 470 litri;
  • sistem multimedia compatibil Apple CarPlay și Android Auto;
  • sistem de siguranță Honda SENSING.

Avantajele tehnologiei Honda SENSING
Sistemul Honda SENSING înglobează mai multe tehnologii de siguranță, care îți asigură confortul unor călătorii sigure pentru tine și cei dragi. Detectează ceea ce șoferul poate scăpa din vedere în timpul deplasării și intervine pentru a preveni o coliziune, atât prin avertizare sonoră și vizuală, cât și prin frânare automată, atunci când este cazul. Identifică semnele de circulație, le recunoaște și le afișează pe ecran, șoferul având astfel posibilitatea de a adapta viteza în funcție de indicatoare. Honda SENSING te asistă la fiecare drum!

Stoc limitat. Profită acum!

Completează formularul pentru a fi contactat(ă)
Introdu numărul tău de mobil, fără spații (ex: 0722123456)
ASKO INTERNATIONAL S.R.L. va prelucra datele tale strict pentru a-ți răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.
Dorim să îți oferim informații și consultanță individuală corespunzând intereselor tale specifice. Prin urmare, te rugăm să îți dai consimțământul
Andrei Beța

Andrei Beța

Director Vânzări - Asko Vest

Alexandru Scăunașu

Alexandru Scăunașu

Director Vânzări - Asko Centru

Bogdan Constantin

Bogdan Constantin

Consilier Vânzări

Bogdan Martinescu

Bogdan Martinescu

Consilier Vânzări

Oferta este valabilă pentru Honda Civic 5D 1.0 M/T Sport Red Line, prin Programul Rabla. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil! Imagini cu titlu de prezentare.